Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

POWERLOUNGE GOKKASTEN

Een VIP-lounge. Dat klinkt luxe. Heel luxe zelfs. Je hebt daar gelijk een beeld bij van comfortabele ligbanken, met een cocktail onder handbereik. Dat beeld past wel bij wat Powerlounge te bieden heeft. Powerlounge biedt namelijk veel gokkasten voor de gevorderde speler. Dat wil zeggen: voor mensen die heel behendig zijn in het spelen met een gokautomaat en die kans zien om daar grote bedragen mee te winnen.

GEVORDERDE SPELER

Als je daartoe kan worden gerekend, neem dan een kijkje bij Powerlounge, wat deze zoal te bieden heeft. Interessante gokkasten voor gevorderden zijn bijvoorbeeld de RandomRunner Ultra en de Jokers Time Deluxe. Maar ook de TurboSpinner XXL is een uitdaging van formaat.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek Nu
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek Nu
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek Nu

EIGEN HUIS EN TUIN!

Het betreft dus online gokken op gokkasten, dat zal je duidelijk zijn. Vandaar dat het beeld van languit liggen op een bank, met een cocktail onder handbereik wel past. Want online gokken doe je natuurlijk thuis, op de bank, aan tafel, op bed, afijn waar je maar wil. En met welk drinken en eten je ook maar wilt onder handbereik. Niets door de regen naar een overvolle gokhal waar je moet wachten tot je een keer aan de beurt bent op de gokkast die jij prefereert.

Zonde van je tijd. Zoals het ook zonde is om in een café te gokken, waar misschien maar twee gokautomaten staan waar je uit kunt kiezen. En waar de omstanders zich bemoeien met je en heel hard gaan roepen dat het tijd is voor een rondje als je in klinkende en rinkelende munt wordt uitbetaald als je hebt gewonnen. Ben je gelijk weer een deel van je winst kwijt.

Dat is wat een gevorderde gokkast-speler beslist niet wil. Nee: jij wilt kunnen spelen wanneer je wil: midden in de nacht, ’s morgens vroeg, direct na het werk, dat maakt niet uit. Bij een online gokkast sta je nooit voor een dichte deur. En je hoeft ook nooit te wachten, je bent altijd direct aan de beurt. In een omgeving die je zelf kiest: thuis, bij vrienden, noem maar op.

HOGERE INZETTEN EN GROTERE WINST

Een aantal gokkasten van Powerlounge zijn dus voor de gevorderde speler en daardoor kan er gespeeld worden met hogere inzetten. De inzet begint vanaf 10 cent en er is sprake van een minimum inzet van 25 euro. Veel? Dat valt natuurlijk al met al zeer mee. Want de gokkasten hebben ook grotere jackpots en je kunt er dus veel meer winnen dan bij de doorsnee gokkast.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Daarnaast kun je ook altijd spelen in de gratis fun-mode. Dat betekent dat je eerst kunt oefenen en gratis veel plezier kunt beleven op de gokkasten. Uiteraard is VIP Powerlounge een betrouwbaar platform, die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dat betekent altijd een goed beeld, met geweldige effecten en bijpassende geluiden. Wil je iets anders, kijk dan vooral eens bij VIP Powerlounge. Echt: je kunt je hier uren vermaken zonder je ook maar een minuut te vervelen.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen